طراحی گرافیک یکی از هنرهایی است که حتی از دوران باستان در تمدنهای اولیه مورد استفاده قرار گرفته است. نمونه های کشف شده از طراحی ها و حکاکی های انجام گرفته روی سنگهایی که در میادین و معابد به منظور ترویج و تبلیغ دین و فرهنگ میان مردم مصر باستان قرار گرفته؛ موید این مطلب است.
پیش از کشف ماشین چاپ، تابلوهای تبلیغاتی مربوط به کاروانسراها و استراحتگاههای جاده ای با به کارگیری هنر نقاشی و طراحی گرافیک دوبعدی، مسافرین و کالسکه سواران را از وجود این مکانها حین سفرشان آگاه می کرد. با پیشرفت صنعت چاپ توسط یوهان گوتنبرگ در سال 1946 و صنعت لیتوگرافی در سال 1796، چاپ طراحی های گرافیک دوبعدی جای نقاشی های ساده را گرفت و دست هنرمندان برای نمایش طرحهای خلاقانه تر باز شد.
به این ترتیب بود که در اوایل قرن بیستم، نصب تابلوها و بیلبوردهای تبلیغاتی بزرگ با طراحی های گرافیک دوبعدی گسترش پیدا کرد و از سال 1913 تبلیغات در زمینه خدمات عمومی نیز روی بنرها مورد توجه قرار گرفت. پس از جنگ جهانی تمامی صنایع به این نوع تبلیغات و بازاریابی روی آوردند و تابلوهای تبلیغاتی مربوط به شرکت های بزرگی مانند کوکاکولا در معابر و جاده های شهری توجه همگان را به خود جلب کرد.
با اینکه پس از اختراع اتومبیل، زمان در معرض دید قرار گرفتن تابلوها بسیار کوتاه می شد اما این نوع تبلیغات همچنان محبوب بود به طوریکه طراحان گرافیک را مجبور کرد که تابلوهای بزرگتری طراحی کرده و با بهره گیری از خلاقیت خود از مفاهیم، تصاویر و نوشته هایی روی تابلوها استفاده کنند که طی چند ثانیه پیام تبلیغاتی را به مخاطبی که با سرعت در حال عبور از جاده است؛ برساند.
از سال 1990، با ظهور تکنولوژِی دیجیتال، تحول دیگری در صنعت بنرها و بیلبوردهای تبلیغاتی ایجاد شد. نمایش انواع تیزرهای تبلیغاتی، انیمیشن، تصاویر و نوشته های متحرک روی LCD و LED های بزرگ آنچنان فراگیر شد که گوی رقابت را از بیلبوردهای تبلیغاتی سنتی ربود. اما طراحان گرافیک طرفدار بیلبوردهای سنتی نیز از ابتکارات جالب توجهی استفاده کردند تا در عرصه رقابت عقب نمانند. آنها توانستند با استفاده از طراحی گرافیک سه بعدی مثل نمایش ماکت سه بعدی یک فنجان چای یا بطری نوشیدنی که از بیلبورد بیرون زده، محصول یا پیام تبلیغاتی را در ابعاد بزرگ در معرض دید بیننده قرار دهند.
این تنوع در ساخت بیلبوردهای تبلیغاتی سنتی یا دیجیتالی، فضای رقابتی بسیار گسترده ای را در این صنعت ایجاد کرده که تنها می توان با کارشناسی فنی و تخصصی و قیمت گذاری مناسب توسط کارشناسان و طراحان گرافیک متبحر، موجب رشد و توسعه اقتصادی آن در سراسر کشور شد.